Aktualno

 
 
 
 

Lutkovna predstava »KAM PA KAM, KOZLIČEK«

Lutkovna predstava »KAM PA KAM, KOZLIČEK«

Vsebina:

Igriva zgodba o kozličku govori o odnosih med otroci in odraslimi. Kozliček hoče biti velik, se kar naprej igrati in uveljavljati svojo zgodbo, sem ter tja pa kot vsak mali kozliček še kakšno ušpiči. Otroci in odrasli lahko v duhovitih prizorih prepoznajo samega sebe in kdaj ravnajo pravilno in kdaj ne.

Predstavo radi pogledajo tako mlajši kot starejši gledalci (otroci in starši), saj je polna humorja, pesmic, sodelovanja z občinstvom in nepredvidenih komičnih preobratov, zato ni čudno, da ima predstava od začetka do danes več kot 700 ponovitev.

Avtorji:

  • Avtor: Jože Zajec in ekipa LG ZOOM
  • Režija: Jože Zajec
  • Glasba: Blaž Rojko
  • Izvedba: Tadeja Zajec in Jože Zajec

Predstava je bila premierno uprizorjena pod naslovom »Kam pa kam, kozle« leta 1993, v izvedbi ekipe LG ZOOM. Obnovljena je bila aprila 2002 v izvedbi Gledališča Lutke ZAJEC pod naslovom »Kam pa kam, kozliček«

Število ponovitev: več kot 780 (avgust 2013).

Predstava je primerna za starost od 3. leta dalje.

Čas trajanja predstave: 35 - 40 minut.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.